I'm sure many of you remember the scenes in Forrest Gump where Bubba was telling Forrest about all the things you could do with shrimp....well, this time of year, I have that "problem" with apples. My hubby & I have a fruit tree orchard on our 20 acre farm of which 70 of those trees are assorted apple varieties (Granny Smith, Fuji, Gala, JonaGold, Gravenstein, Red/Yellow Delicious, Honey Crisp, Braeburn). Thankfully we enjoy apples but towards the end of the harvest season, I am SOOO sick of picking and processing apples! I have run out of things to do with our apples (we also sell some but give ALOT away)...I freeze some for pies, can tons of applesauce, make apple cider/juice, apple dumplings, dehydrated apple rings (my favorite)....even checked on some recipe sites for some new creative things to do with apples but am not seeing anything very appealing. You guys have any favorite "apple things" that might be something worth trying?
Torta di mele, sidro di mele, salsa di mele, gnocchi di mele, mele.....
- Iniziato da
- hymacaw
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
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- Iniziato da
- hymacaw
- at Nov 08, 11, 06:01:01 PM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
Originale Traduzione tradotto conSono sicuro che molti di voi ricordano le scene di Forrest Gump in cui Bubba raccontava a Forrest tutte le cose che si potevano fare con i gamberetti... beh, in questo periodo dell'anno, ho quel "problema" con le mele. Mio marito ed io abbiamo un frutteto nella nostra fattoria di 20 acri, di cui 70 sono varietà di mele assortite (Granny Smith, Fuji, Gala, JonaGold, Gravenstein, Red/Yellow Delicious, Honey Crisp, Braeburn). Per fortuna ci piacciono le mele, ma verso la fine della stagione del raccolto sono COSÌ stufo di raccogliere e lavorare le mele! Ho esaurito le cose da fare con le nostre mele (ne vendiamo anche alcune ma le regaliamo MOLTE)... Ne congelo alcune per le torte, conservo tonnellate di salsa di mele, preparo sidro/succo di mele, gnocchi di mele, anelli di mela disidratati (i miei preferiti )....ho anche controllato su alcuni siti di ricette alcune nuove cose creative da fare con le mele, ma non ho visto nulla di molto interessante. Ragazzi, avete qualche "oggetto a base di mela" preferito che potrebbe valere la pena provare?
-
- Risposta da
- kattboots
- at Nov 08, 11, 07:26:19 PM
- Mighty Member 2805
- attività più recente 3 anni fa
Apple butter? Apple jelly? Apple chutney? Chop some smaller to use in muffins or in your oatmeal?
kattBurro di mele? Gelatina di mela? Chutney di mele? Tritarne un po' più piccoli da usare nei muffin o nella farina d'avena?
katt -
- Risposta da
- dabigdog
- at Nov 08, 11, 08:55:55 PM
- Hero Member 751
- attività più recente 7 anni fa
that is alot of apples..............i have no idea what you can do with that but i like your style.................how do you like them apples
sono un sacco di mele..............non ho idea di cosa potresti farci ma mi piace il tuo stile.............. .come ti piacciono quelle mele?
-
- Risposta da
- eyesofgreen
- at Nov 08, 11, 10:07:23 PM
- Full Member 152
- attività più recente 7 anni fa
23 Fantastic uses for Apples :)
http://www.wisebread.com/23-fantastic-uses-for-apples
BTW..Your BIG baby (pic) is adorable!23 usi fantastici per le mele :)
http://www.wisebread.com/23-fantastic-uses-for-apples
A proposito...il tuo GRANDE bambino (foto) è adorabile! -
- Risposta da
- gabby
- at Nov 08, 11, 10:14:37 PM
- Mighty Member 3326
- attività più recente 2 anni fa
Apple Pie
1 gallon apple juice
1 gallon apple cider
3 cinnamon sticks
Boil for 1 hour
Remove from heat and let stand overnight to cool completely.
Add one bottle Everclear. Stir well.
Syphon back into the bottles and enjoy!Torta di mele
Succo di mela da 1 litro
Sidro di mele da 1 litro
3 bastoncini di cannella
Far bollire per 1 ora
Togliere dal fuoco e lasciare riposare per una notte affinché si raffreddi completamente.
Aggiungi una bottiglia di Everclear. Mescolare bene.
Rimettilo nelle bottiglie e divertiti! -
- Risposta da
- gabby
- at Nov 08, 11, 10:16:28 PM
- Mighty Member 3326
- attività più recente 2 anni fa
I can alway give you my address so you can send them to me.
;)Posso sempre darti il mio indirizzo così puoi inviarmeli.
;) -
- Risposta da
- Lipstick
- at Nov 09, 11, 12:20:18 AM
- Admin 13900
- attività più recente 5 years fa
Just reading the title of this thread made my mouth water!
I made just last week Waldorf salad. It goes well with pork roast or beef paprika as a side dish or dessert.
Ingredients
1/2 cup mayonnaise
1 tablespoon white sugar
1 teaspoon lemon juice
1/8 teaspoon salt
3 apples -- peeled, cored, and chopped
1 cup thinly sliced celery
1/2 cup chopped walnuts
1/2 cup raisins (optional)
Directions
In a medium bowl, whisk together the mayonnaise, sugar, lemon juice, and salt.
Stir in the apples, celery, walnuts, and raisins. Chill until ready to serve.Solo a leggere il titolo di questo thread mi è venuta l'acquolina in bocca!
Ho preparato l'insalata Waldorf proprio la settimana scorsa. Si abbina bene con arrosto di maiale o paprika di manzo come contorno o dessert.
ingredienti
1/2 tazza di maionese
1 cucchiaio di zucchero bianco
1 cucchiaino di succo di limone
1/8 cucchiaino di sale
3 mele: sbucciate, senza torsolo e tritate
1 tazza di sedano a fette sottili
1/2 tazza di noci tritate
1/2 tazza di uvetta (opzionale)
Indicazioni
In una ciotola media, sbatti insieme la maionese, lo zucchero, il succo di limone e il sale.
Incorporate le mele, il sedano, le noci e l'uvetta. Raffreddare fino al momento di servire. -
- Risposta da
- blueday
- at Nov 09, 11, 03:42:57 AM
- Almighty Member 37999
- attività più recente 2 anni fa
I found this on Lehmans Country LIfe.
Apple butter is a uniquely delicious, almost decadent creation and surprisingly easy to make; after all it has only one ingredient, apples. And it wants lots and lots of apples. Any apple variety or combination thereof will do. A batch can be small, but it’s nearly the same fuss to make a lot of it so you might as well make a bunch and can it. With a big batch, you can even create three special sub-batches with very little trouble.
Wash, slice and core about -oh, let’s say two hundred apples. you must ensure that you core and slice the apples without peeling them. Leaving the peels on is one of the secrets of truly great apple butter.
Chop all the apple slices into bits if you can, then fling them into the biggest stockpot you have, add a cup or two of water so the ones on the bottom don’t scorch, and turn the heat on low. An electric stove is uniquely well suited for this project, because the burner coil distributes the same low heat very evenly all over the base of the pot, where gas stoves set on low tend to concentrate the heat at the very center. A d stove is superb for this cookery, if great care is exercised in maintaining an even moderate fire throughout.
Stir with a big spoon or paddle as often as you can. Cover completely only at first, until the heat builds up to a steady simmer. Cook the apples until they reach the consistency of applesauce, with the peels floating about in the stew. Then set up a food mill onto a somewhat smaller stockpot on the adjacent burner and, a few ladles at a time, run the whole batch of applesauce through the mill. Clean out the reserved peel mush from the mill periodically, and toss it into the compost.
What remains will be of considerably reduced volume. If your food mill has a coarse screen you can improve the apple butter’s consistency by scooping up large dollops of it and pressing it through a sieve with a spatula, discarding the peel pulp that separates. Or, if you don’t have a food mill, you can ladle out the original applesauce into a blender and give it half a minute or so at medium speed, then run that through the sieve. It takes quite a few trips to the blender and sieve to do the whole batch, but the resulting velvety texture is worth it.
Cook, cook, cook that apple butter. And stir, stir, stir! Keep at it; it may take hours! If it’s late and you need to go to bed, bring the contents up to a boil, cover the pot, and turn off the heat; start it up again the next day. As long as nobody opens the lid, the contents will remain sterile for a whole day or even two.
Reduce the apple butter down until it’s thick, brown and aromatic, with a consistency like almost-set pudding. Stir frequently and it will never scorch.
When it’s ready, divide up your canning jars into three batches. If you’re like me you’ll find the deep, exquisite sweetness of the pure fruit to be everything this wondrous confection needs, so put at least a third of your apple butter into the first batch of jars, plain. Make sure you label the jars thus. Seal and process in a boiling water bath 20 minutes for less-than-a-pint jars, 30 minutes for pints.
As the canning bath is simmering, add spices to the remaining apple butter. Ground cinnamon, powdered clove, mace, allspice, cardamom, ginger – it’s up to you. Regardless of batch size, the General Spicing Rule applies (“If you can immediately identify any of the spices, you’ve used too much of that one”) so add in small increments until it’s as “spicy” as it needs to be. Put half of the remaining apple butter into the second set of canning jars, and label it as “Spiced.” Process as above.
Finally, add sweetener. Sugar, brown sugar, honey, even maple syrup will do the job. When you’ve got it as sweet as you like, can it up, label it “Sweet & Spicy,” and process as above.
Homemade apple butter is one of those special rare delights that, if you don’t keep an eye open, will disappear before you know it. A wholesome treat on toast, the kids will scoff it straight from the jar if they get the chance. It’s a fantastic final touch to pancakes or waffles,L'ho trovato su Lehmans Country LIfe.
Il burro di mele è una creazione straordinariamente deliziosa, quasi decadente e sorprendentemente facile da preparare; dopotutto ha un solo ingrediente, le mele. E vuole tantissime, tantissime mele. Va bene qualsiasi varietà di mela o combinazione delle stesse. Un lotto può essere piccolo, ma produrne un sacco è quasi la stessa fatica, quindi potresti anche farne un mucchio e farlo. Con un lotto grande, puoi persino creare tre sottolotti speciali con pochissimi problemi.
Lavare, affettare e togliere il torsolo per circa... oh, diciamo duecento mele. devi assicurarti di togliere il torsolo e affettare le mele senza sbucciarle. Lasciare le bucce è uno dei segreti del burro di mele davvero eccezionale.
Se puoi, taglia a pezzetti tutte le fette di mela, poi gettale nella pentola più grande che hai, aggiungi una o due tazze d'acqua in modo che quelle sul fondo non si brucino e accendi il fuoco al minimo. Un fornello elettrico è particolarmente adatto per questo progetto, perché la bobina del bruciatore distribuisce lo stesso calore basso in modo molto uniforme su tutta la base della pentola, dove i fornelli a gas impostati su un livello basso tendono a concentrare il calore proprio al centro. UN Il fornello D è eccellente per questa cucina, se si presta molta attenzione a mantenere un fuoco moderato.
Mescola con un cucchiaio grande o una paletta il più spesso possibile. Coprire completamente solo all'inizio, finché il calore non raggiunge un bollore costante. Cuocere le mele fino a raggiungere la consistenza della salsa di mele, con le bucce che galleggiano nello stufato. Quindi installa un tritatutto su una pentola un po' più piccola sul fornello adiacente e, pochi mestoli alla volta, fai passare l'intera porzione di salsa di mele attraverso il macinino. Pulisci periodicamente la poltiglia di bucce riservata dal mulino e gettala nel compost.
Ciò che rimane avrà un volume notevolmente ridotto. Se il tuo passaverdure ha uno schermo grosso, puoi migliorare la consistenza del burro di mele raccogliendone grandi quantità e pressandolo attraverso un setaccio con una spatola, scartando la polpa della buccia che si separa. Oppure, se non disponi di un tritatutto, puoi versare la salsa di mele originale in un frullatore e lasciarla per circa mezzo minuto a velocità media, quindi passarla attraverso il setaccio. Sono necessari parecchi viaggi nel frullatore e nel setaccio per fare l'intero batch, ma ne vale la pena, la consistenza vellutata che ne risulta.
Cuocere, cuocere, cuocere quel burro di mele. E mescola, mescola, mescola! Continua così; potrebbero volerci ore! Se è tardi e devi andare a letto, porta a ebollizione il contenuto, copri la pentola e spegni il fuoco; riavviarlo il giorno successivo. Finché nessuno apre il coperchio, il contenuto rimarrà sterile per un giorno intero o anche due.
Ridurre il burro di mele fino a renderlo denso, marrone e aromatico, con una consistenza simile a un budino quasi pronto. Mescolate spesso e non brucerà mai.
Quando è pronto, dividi i barattoli in tre lotti. Se sei come me, scoprirai che la profonda e squisita dolcezza del frutto puro è tutto ciò di cui questa meravigliosa confezione ha bisogno, quindi metti almeno un terzo del tuo burro di mele nel primo lotto di barattoli, in modo semplice. Assicurati di etichettare i barattoli in questo modo. Sigillare e lavorare a bagnomaria bollente per 20 minuti per barattoli da meno di una pinta, 30 minuti per pinte.
Mentre il bagno di conserve sta bollendo, aggiungi le spezie al rimanente burro di mele. Cannella in polvere, chiodi di garofano in polvere, macis, pimento, cardamomo, zenzero: a te la scelta. Indipendentemente dalle dimensioni del lotto, si applica la regola generale delle spezie ("Se riesci a identificare immediatamente una qualsiasi delle spezie, ne hai usata troppa"), quindi aggiungi piccoli incrementi finché non diventa "piccante" come deve essere. Metti metà del burro di mele rimasto nel secondo set di barattoli ed etichettalo come "speziato". Procedere come sopra.
Infine, aggiungi il dolcificante. Zucchero, zucchero di canna, miele e persino lo sciroppo d'acero andranno bene. Quando lo hai reso dolce quanto vuoi, puoi riempirlo, etichettarlo "Dolce e piccante" e procedere come sopra.
Il burro di mele fatto in casa è una di quelle delizie rare e speciali che, se non tieni gli occhi aperti, scompariranno prima che tu te ne accorga. Una delizia salutare sul pane tostato, i bambini lo derideranno direttamente dal barattolo se ne avranno la possibilità. È un fantastico tocco finale per pancake o waffle, -
- Risposta da
- JohnnyK
- at Nov 09, 11, 04:26:31 AM
- Forum admin 30868
- attività più recente 1 anno fa
Well, I'd turn most of it into cider The rest could be juice I guess
Beh, ne trasformerei la maggior parte in sidro Il resto potrebbe essere succo, immagino
-
- Risposta da
- Feelin froggy
- at Nov 09, 11, 06:03:32 AM
- Superstar Member 6049
- attività più recente 1 anno fa
That sure is a lot of apples. Looks like you got some great ideas here. I was going to give you an alcoholic option but gabby took care of it. That is a yummy one
Sicuramente sono un sacco di mele. Sembra che tu abbia delle idee fantastiche qui. Volevo darti un'opzione alcolica, ma ci ha pensato Gabby. Questo è delizioso
-
- Risposta da
- hymacaw
- at Nov 09, 11, 09:44:50 AM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
23 Fantastic uses for Apples
http://www.wisebread.com/23-fantastic-uses-for-apples
BTW..Your BIG baby (pic) is adorable!
Oh my gosh eyes...what a cool link, thanks so much!! Infused vodka...mmmmmm
And thanks for the comment about my "baby". She's only been with us about 10 days now and we're still learning much about her as she becomes more secure in her new home. One thing I learned....do NOT leave meat on the counter to thaw. She had a nice big frozen raw steak for HER dinner a couple days ago...baaaad dog.
23 usi fantastici per le mele
http://www.wisebread.com/23-fantastic-uses-for-apples
A proposito...il tuo GRANDE bambino (foto) è adorabile!
Oh mio Dio, che bel link, grazie mille!! Vodka infusa...mmmmmm
E grazie per il commento sul mio "bambino". È con noi solo da circa 10 giorni e stiamo ancora imparando molto su di lei man mano che diventa più sicura nella sua nuova casa. Una cosa che ho imparato... NON lasciare la carne sul bancone a scongelarsi. Un paio di giorni fa ha mangiato una bella bistecca cruda congelata per la SUA cena...baaaad dog. -
- Risposta da
- hymacaw
- at Nov 09, 11, 09:45:34 AM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
I can alway give you my address so you can send them to me.
;)
PM me your address and I'd be HAPPY to ship you a box of apples
Posso sempre darti il mio indirizzo così puoi inviarmeli.
;)
Scrivimi il tuo indirizzo in privato e sarò FELICE di spedirti una scatola di mele -
- Risposta da
- hymacaw
- at Nov 09, 11, 09:48:18 AM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
Apple Pie
1 gallon apple juice
1 gallon apple cider
3 cinnamon sticks
Boil for 1 hour
Remove from heat and let stand overnight to cool completely.
Add one bottle Everclear. Stir well.
Syphon back into the bottles and enjoy!
Gabby...this recipe for Apple Pie Brandy or Apple Pie Moonshine is awesome! I made this last year, put into qt canning jars and gave away in our Christmas baskets last year...HUGE hit! I especially like Everclear but that stuff'l rot your guts out if you drink tooooo much amp; Thank you!!
Torta di mele
Succo di mela da 1 litro
Sidro di mele da 1 litro
3 bastoncini di cannella
Far bollire per 1 ora
Togliere dal fuoco e lasciare riposare per una notte affinché si raffreddi completamente.
Aggiungi una bottiglia di Everclear. Mescolare bene.
Rimettilo nelle bottiglie e divertiti!
Gabby... questa ricetta per l'Apple Pie Brandy o l'Apple Pie Moonshine è fantastica! L'ho preparato l'anno scorso, l'ho messo in barattoli da q.b. e l'ho regalato nei nostri cestini di Natale l'anno scorso... UN ENORME successo! Mi piace soprattutto Everclear, ma quella roba ti farà marcire le budella se bevi troppo amplificatore; Grazie!! -
- Risposta da
- hymacaw
- at Nov 09, 11, 09:50:06 AM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
Just reading the title of this thread made my mouth water!
I made just last week Waldorf salad. It goes well with pork roast or beef paprika as a side dish or dessert.
Ingredients
1/2 cup mayonnaise
1 tablespoon white sugar
1 teaspoon lemon juice
1/8 teaspoon salt
3 apples -- peeled, cored, and chopped
1 cup thinly sliced celery
1/2 cup chopped walnuts
1/2 cup raisins (optional)
Directions
In a medium bowl, whisk together the mayonnaise, sugar, lemon juice, and salt.
Stir in the apples, celery, walnuts, and raisins. Chill until ready to serve.
Very tasty sounding recipe Lips! This is a salad I have never made before but sure do enjoy eating it and Granny Smith apples are the perfect variety for it. I'm gonna make this for our Thanksgiving Day meal...thank you!
Solo a leggere il titolo di questo thread mi è venuta l'acquolina in bocca!
Ho preparato l'insalata Waldorf proprio la settimana scorsa. Si abbina bene con arrosto di maiale o paprika di manzo come contorno o dessert.
ingredienti
1/2 tazza di maionese
1 cucchiaio di zucchero bianco
1 cucchiaino di succo di limone
1/8 cucchiaino di sale
3 mele: sbucciate, senza torsolo e tritate
1 tazza di sedano a fette sottili
1/2 tazza di noci tritate
1/2 tazza di uvetta (opzionale)
Indicazioni
In una ciotola media, sbatti insieme la maionese, lo zucchero, il succo di limone e il sale.
Incorporate le mele, il sedano, le noci e l'uvetta. Raffreddare fino al momento di servire.
Ricetta dal suono molto gustoso Labbra! Questa è un'insalata che non ho mai preparato prima, ma sicuramente mi piace mangiarla e le mele Granny Smith sono la varietà perfetta per questo. Lo preparerò per il pasto del Giorno del Ringraziamento... grazie! -
- Risposta da
- hymacaw
- at Nov 09, 11, 09:52:26 AM
- Hero Member 717
- attività più recente 7 anni fa
I found this on Lehmans Country LIfe.
Apple butter is a uniquely delicious, almost decadent creation and surprisingly easy to make; after all it has only one ingredient, apples. And it wants lots and lots of apples. Any apple variety or combination thereof will do. A batch can be small, but its nearly the same fuss to make a lot of it so you might as well make a bunch and can it. With a big batch, you can even create three special sub-batches with very little trouble.
Wash, slice and core about -oh, lets say two hundred apples. you must ensure that you core and slice the apples without peeling them. Leaving the peels on is one of the secrets of truly great apple butter.
Chop all the apple slices into bits if you can, then fling them into the biggest stockpot you have, add a cup or two of water so the ones on the bottom dont scorch, and turn the heat on low. An electric stove is uniquely well suited for this project, because the burner coil distributes the same low heat very evenly all over the base of the pot, where gas stoves set on low tend to concentrate the heat at the very center. A d stove is superb for this cookery, if great care is exercised in maintaining an even moderate fire throughout.
Stir with a big spoon or paddle as often as you can. Cover completely only at first, until the heat builds up to a steady simmer. Cook the apples until they reach the consistency of applesauce, with the peels floating about in the stew. Then set up a food mill onto a somewhat smaller stockpot on the adjacent burner and, a few ladles at a time, run the whole batch of applesauce through the mill. Clean out the reserved peel mush from the mill periodically, and toss it into the compost.
What remains will be of considerably reduced volume. If your food mill has a coarse screen you can improve the apple butters consistency by scooping up large dollops of it and pressing it through a sieve with a spatula, discarding the peel pulp that separates. Or, if you dont have a food mill, you can ladle out the original applesauce into a blender and give it half a minute or so at medium speed, then run that through the sieve. It takes quite a few trips to the blender and sieve to do the whole batch, but the resulting velvety texture is worth it.
Cook, cook, cook that apple butter. And stir, stir, stir! Keep at it; it may take hours! If its late and you need to go to bed, bring the contents up to a boil, cover the pot, and turn off the heat; start it up again the next day. As long as nobody opens the lid, the contents will remain sterile for a whole day or even two.
Reduce the apple butter down until its thick, brown and aromatic, with a consistency like almost-set pudding. Stir frequently and it will never scorch.
When its ready, divide up your canning jars into three batches. If youre like me youll find the deep, exquisite sweetness of the pure fruit to be everything this wondrous confection needs, so put at least a third of your apple butter into the first batch of jars, plain. Make sure you label the jars thus. Seal and process in a boiling water bath 20 minutes for less-than-a-pint jars, 30 minutes for pints.
As the canning bath is simmering, add spices to the remaining apple butter. Ground cinnamon, powdered clove, mace, allspice, cardamom, ginger its up to you. Regardless of batch size, the General Spicing Rule applies (If you can immediately identify any of the spices, youve used too much of that one) so add in small increments until its as spicy as it needs to be. Put half of the remaining apple butter into the second set of canning jars, and label it as Spiced. Process as above.
Finally, add sweetener. Sugar, brown sugar, honey, even maple syrup will do the job. When youve got it as sweet as you like, can it up, label it Sweet & Spicy, and process as above.
Homemade apple butter is one of those special rare delights that, if you dont keep an eye open, will disappear before you know it. A wholesome treat on toast, the kids will scoff it straight from the jar if they get the chance. Its a fantastic final touch to pancakes or waffles,
Thank you Blue!!! My hubby doesn't care for Apple Butter so I've never considered making it but I think I'm going to give it a try this year anyway because it will make a nice addition to the assortment of our canned foods that we give away each Christmas to some of our family and friends. I remember eating it alot as a kid, my Grandma made it...brings back some fond memories of her...thank you
L'ho trovato su Lehmans Country LIfe.
Il burro di mele è una creazione straordinariamente deliziosa, quasi decadente e sorprendentemente facile da preparare; dopotutto ha un solo ingrediente, le mele. E vuole tantissime, tantissime mele. Va bene qualsiasi varietà di mela o combinazione delle stesse. Un lotto può essere piccolo, ma produrne un sacco è quasi la stessa fatica, quindi potresti anche farne un mucchio e farlo. Con un lotto grande, puoi persino creare tre sottolotti speciali con pochissimi problemi.
Lavare, affettare e togliere il torsolo per circa...oh, diciamo duecento mele. devi assicurarti di togliere il torsolo e affettare le mele senza sbucciarle. Lasciare le bucce è uno dei segreti del burro di mele davvero eccezionale.
Se puoi, taglia a pezzetti tutte le fette di mela, poi gettale nella pentola più grande che hai, aggiungi una o due tazze d'acqua in modo che quelle sul fondo non si brucino e accendi il fuoco al minimo. Un fornello elettrico è particolarmente adatto per questo progetto, perché la bobina del bruciatore distribuisce lo stesso calore basso in modo molto uniforme su tutta la base della pentola, dove i fornelli a gas impostati su un livello basso tendono a concentrare il calore proprio al centro. UN Il fornello D è eccellente per questa cucina, se si presta molta attenzione a mantenere un fuoco moderato.
Mescola con un cucchiaio grande o una paletta il più spesso possibile. Coprire completamente solo all'inizio, finché il calore non raggiunge un bollore costante. Cuocere le mele fino a raggiungere la consistenza della salsa di mele, con le bucce che galleggiano nello stufato. Quindi installa un tritatutto su una pentola un po' più piccola sul fornello adiacente e, pochi mestoli alla volta, fai passare l'intera porzione di salsa di mele attraverso il macinino. Pulisci periodicamente la poltiglia di bucce riservata dal mulino e gettala nel compost.
Ciò che rimane avrà un volume notevolmente ridotto. Se il tuo passaverdure ha uno schermo grosso, puoi migliorare la consistenza del burro di mele raccogliendone grandi quantità e pressandolo attraverso un setaccio con una spatola, scartando la polpa della buccia che si separa. Oppure, se non disponi di un tritatutto, puoi versare la salsa di mele originale in un frullatore e lasciarla per circa mezzo minuto a velocità media, quindi passarla attraverso il setaccio. Sono necessari parecchi viaggi nel frullatore e nel setaccio per fare l'intero batch, ma ne vale la pena, la consistenza vellutata che ne risulta.
Cuocere, cuocere, cuocere quel burro di mele. E mescola, mescola, mescola! Continua così; potrebbero volerci ore! Se è tardi e devi andare a letto, porta a ebollizione il contenuto, copri la pentola e spegni il fuoco; riavviarlo il giorno successivo. Finché nessuno apre il coperchio, il contenuto rimarrà sterile per un giorno intero o anche due.
Ridurre il burro di mele fino a renderlo denso, marrone e aromatico, con una consistenza simile a un budino quasi pronto. Mescolate spesso e non brucerà mai.
Quando è pronto, dividi i barattoli in tre lotti. Se sei come me, scoprirai che la profonda e squisita dolcezza del frutto puro è tutto ciò di cui questa meravigliosa confezione ha bisogno, quindi metti almeno un terzo del tuo burro di mele nel primo lotto di barattoli, in modo semplice. Assicurati di etichettare i barattoli in questo modo. Sigillare e lavorare a bagnomaria bollente per 20 minuti per barattoli da meno di una pinta, 30 minuti per pinte.
Mentre il bagno di conserve sta bollendo, aggiungi le spezie al rimanente burro di mele. Cannella in polvere, chiodi di garofano in polvere, macis, pimento, cardamomo, zenzero: a te la scelta. Indipendentemente dalle dimensioni del lotto, si applica la regola generale delle spezie ("Se riesci a identificare immediatamente una qualsiasi delle spezie, ne hai usata troppa"), quindi aggiungi piccoli incrementi finché non diventa "piccante" come deve essere. Metti metà del burro di mele rimasto nel secondo set di barattoli ed etichettalo come "speziato". Procedere come sopra.
Infine, aggiungi il dolcificante. Zucchero, zucchero di canna, miele e persino lo sciroppo d'acero andranno bene. Quando lo hai reso dolce quanto vuoi, puoi riempirlo, etichettarlo "Dolce e piccante" e procedere come sopra.
Il burro di mele fatto in casa è una di quelle delizie rare e speciali che, se non tieni gli occhi aperti, scompariranno prima che tu te ne accorga. Una delizia salutare sul pane tostato, i bambini lo derideranno direttamente dal barattolo se ne avranno la possibilità. È un fantastico tocco finale per pancake o waffle,
Grazie Blu!!! A mio marito non piace il burro di mele, quindi non ho mai pensato di farlo, ma penso che lo proverò comunque quest'anno perché sarà una bella aggiunta all'assortimento dei nostri cibi in scatola che regaliamo ogni Natale ad alcuni dei nostri familiari e amici. Ricordo che lo mangiavo spesso da bambino, lo preparava mia nonna... mi riporta alla mente alcuni bei ricordi di lei... grazie -
- Risposta da
- blueday
- at Nov 09, 11, 10:52:03 AM
- Almighty Member 37999
- attività più recente 2 anni fa
Awwww that is sweet. Thanks Hymacaw.
Good luck with all your apple brewing, slicing, peeling, chopping, etc etc. Sounds like a really busy time. Love your dog too.
blueAwwww che dolce. Grazie Hymacaw.
Buona fortuna con tutta la preparazione delle mele, l'affettatura, la sbucciatura, il taglio, ecc. Ecc. Sembra un periodo davvero impegnativo. Ama anche il tuo cane.
blu -
- Risposta da
- Imagin.ation
- at Nov 09, 11, 10:13:00 PM
- Superstar Member 5026
- attività più recente 5 anni fa
Honey Crisp is VERY delicious and in my store is very expensive..
I have a simple ghetto recipe for apple turnovers.. use bisquit dough (like pilsbury in a can or make your own or use ready made pie crusts, best thing to do is make your own pie crust or bisquit dough adding some sugar to taste, i never use measurers i go by taste) put your apple filling doesn't matter how you make or texturize your filling use any recipe into a little bit lager then a bite size thin flattened piece of crustings fold and either pinch or forkpress the edges and either deep fry or light fry both sides until browned.. sprinkle with powdered or course sugar .. you can do this with sweet potatoes as well..Honey Crisp è MOLTO delizioso e nel mio negozio è molto costoso..
Ho una semplice ricetta per i panzerotti di mele.. usa l'impasto per i bisquit (come la Pilsbury in lattina o creane uno tuo o usa le croste per torte già pronte, la cosa migliore da fare è preparare la tua crosta per torte o l'impasto per i bisquit aggiungendo un po' di zucchero a piacere, non uso mai il misurino, vado in base ai gusti) metti il ripieno di mele, non importa come lo prepari o texturizzi, usa qualsiasi ricetta in un po' di birra chiara, quindi un pezzetto sottile e appiattito di crosta, piega e pizzica o premi con una forchetta i bordi e friggere entrambi i lati fino a doratura profonda o leggera.. spolverare con zucchero a velo o zucchero a velo.. si può fare anche con le patate dolci..
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